20 juni 2007

galerie ingrid adriaenssens

Geplaatst onder: Algemeen, tentoonstellingen — Veerle @ 6:44 pm

Ongeveer een jaar geleden, mocht ik bij Ingrid mijn eerste ‘echte’ tentoonstelling houden. Op mijn vijftigste verjaardag iets echt van en voor mezelf gedaan, en veel mensen gezien. (die foto’s komen later ook de website).

Hierbij een uitnodiging voor een keramiektentoonstelling in diezelfde galerie. In naam van Ingrid : hartelijk welkom!

zoen2.jpg

p.s. Vandaag werd mijn blog overspoeld met een hoop verdomde spam rommel. Er werd nu een functie ingebouwd, waarbij ik eerst toelating moet geven vooraleer een reactie wordt opgenomen in deze blog. Hou jullie dus niet in om te reageren, het kan alleen even duren eer de reactie verschijnt in het blogbericht. Dank!

nog geen reactie »

Plaats aub een reactie! Dan staat hier tenminste wat tekst!

CopiŽer de link voor RSS feed voor reacties op dit bericht of voor TrackBack URI

Plaats een reactie

Regels en paragrafen breken automatsich, email adres wordt nooit getoond, HTML toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)